*Şafak Forum*
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


BARIŞTA TER DÖKMEYEN, SAVAŞTA KAN DÖKER
 
AnasayfaKöfteler I_icon_mini_portalGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Köfteler

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
şafak
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
şafak


Erkek
Mesaj Sayısı : 283
Nerden : İzmir
Hobileriniz : Araştırmak ve Öğrenmek
Mesleğiniz : Öğrenci
Kayıt tarihi : 22/09/07

Köfteler Empty
MesajKonu: Köfteler   Köfteler Icon_minitimeSalı Mart 17, 2009 5:03 pm

Köfteler Ymk_140


Bıldırcın Kebap

Malzemeler:
1 Adet Bıldırcın
1 Adet Bostan Patlıcan
30 gr Tereyağı
1 Yemek Kaşığı Un
1 Yemek Kaşığı Krema
2 Yemek Kaşığı Salça
1 Tutam Tuz
1 Tutam Karabiber



HAZIRLANIŞI :
Patlıcanı tepesinden keserek içerisini oyun.Bıldırcınları temizleyin patlıcanların içerisine koyarak tepsiye alın. Tencerede tereyağını eriterek, içerisine un koyup biraz kavurun. içerisine salça, et suyu, tuz, karabiber ve krema koyarak bir taşım kaynatın.
İçerisinde bıldırcın olan tepsiye koyarak üzerini folyoyla kapatıp fırına koyun. 200 derece fırında pişirin. Bıldırcınlar pişene kadar fırında kalsın. Servis tabağına alarak sıcak olarak servise sunun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://safak.yetkin-forum.com/index.htm
 
Köfteler
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
*Şafak Forum* :: Gelenek ve göreneklerimiz :: Damak Tadı (yemeklerimiz)-
Buraya geçin: